zondag 16 juni 2019

Eggerick & Nobus winnen de 9km in Ruiselede

Ruim 150 deelnemers troepten zaterdagavond in het kermisvierende Ruiselede samen voor de start van de inmiddels traditionele Molendorploop, tevens de 3de manche van het regelmatigheidscriterium Danneels Lopen in het Molenland.
Zowel bij de mannen als de vrouwen werden de kaarten in deze centrumloop van meetaf aan voorgoed geschud. Alexander Eggerick, bij de heren en Melissa Nobus, bij de vrouwen schoten in de aanhef van deze 9km-loop als een pijl uit een boog naar voren, bouwden in de drie af te leggen lussen gestaag zijn boni uit en liepen zichtbaar oppermachtig naar de zege. Brecht Denys had de Pittemse egotripper aanvankelijk nog in het vizier maar moest finaal een kleine minuut toestaan. Hij strandde op een verdienstelijke 2de plaats voor de Aalterse gebroeders MaenhoutKurt eiste de derde podiumplaats op, diens broer Yorich pronkte met rang vier.
Bij de vrouwen was geen kruid gewassen tegen het meesterschap van Melissa Nobus. De stijlrijke Tieltse atlete domineerde van start tot finish. Carline Deseyn werd knap tweede, de Meulebeekse Sophie Tuttens derde.
In de wedstrijd over 6km snelde Karel Vandewiele naar de kermiszege. Hij werd op het ereschavot geflankeerd door Stijn Depoortere (2de) en Mathis Tanghe (3de). Bij de dames liep de Ooikse Tineke Cherlet onbedreigd naar de overwinning. Marlies Maenhout finishte als tweede en de piepjonge Naomi Clinckemaillie, die nota bene ook de derde jeugdreeks op haar naam schreef, legde beslag op rang drie.

Donald Van Meenen, uw geknipte speaker voor alle atletiekwedstrijden, dan kan je terecht bij Donald Van Meenen contact email: vanmeenendonald@gmail.com of telefoonnummer 
0474 09 16 48
Speaker Danneels lopen in het Molenland


Link naar de uitslagen

=> https://www.sportsites.be/loopwedstrijden/westvlaanderen/molendorploopruiselede.php

in samen werken met https://www.sportsites.be/loopkalender .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten